måndag 15 oktober 2012

Ett mindre juligt inlägg!

Nu har jag och Amanda köpt bussresa till Ullared 20e november, sjukt kul! Ska självklart kolla efter julsaker; julstjärna, adventsljusstake, julpyssel och julgransprydnader står på listan. Förhoppningsvis hitta man lite bra julklappar också. :)
På tal om Ullared så berättade min sambo en historia häromdagen om när hans arbetskamrat med sambo var på GeKås. I kassan blev arbetskamraten anklagad för att ha stoppat saker i väskan/innaför jackan och blev därför visiterad. Självklart hittade dom ingenting på honom och dom fick en ursäkt och en chokladkaka som kompensation. På kvällen kände hans sambo hur hon blev mer och mer irriterad över att ha blivit anklagade för snatteri så hon ringde upp självaste Boris fly förbannad och skällde ut honom, och fick således en ursäkt även av honom.


/Emma

2 kommentarer:

  1. Vad kul att åka till Ullared, jag och min mamma brukar åka dit innan jul men i år blir det tyvärr inget då min son är lite för liten ännu. Jag har ca 14 timmars resa dit så man åker ju inte över dagen direkt. Hoppas du hittar en massa du vill ha

    SvaraRadera
  2. Men fy vad oproffsigt att bara anklaga någon sådär. Gif;en var som pricken över i haha. :)

    SvaraRadera