lördag 13 oktober 2012

Presentation: Emma

Igår hade vi 150 sidvyer på vår blogg, roligt! Lite dåligt med kommentarer dock ;) Men jag ska inte klaga, jag är själv himla dålig på att kommentera. Kan börja skriva en kommentar och sen känner jag bara att jag inte orkar formulera mig på ett bra sätt så jag stänger ner sidan haha!
På tal om jul så skulle jag in på Ö&B igår en snabbis, för att köpa nåt så tråkigt som diskhandskar, och ville undersöka deras julhylla men det var den minsta julhylla jag sett. Några stjärnor och  några kottar typ. Hoppas dom får in mer snart!

Tänkte för övrigt att det kunde vara kul med en kort presentation av oss som har den här bloggen. Amanda får skriva en när hon känner för det men min kommer nu i alla fall.

Jag heter Emma och är 22 år, flyttade till Göteborg 2a september i år för att bo med min sambo. Vi bor i en liten etta i Frölunda. Pluggar kulturgeografi för tillfället men känner att jag valt fel och vill gå något annat till våren. Jag älskar djur, har en hund (delad vårdnad med Amanda), två chinchillor och tre katter som bor hos Amanda. Min sambo har två katter som bor med oss. På fritiden rider jag westernhästar, nyss börjat med just westernridning och det är himla kul men svårt att skola om sig. Jag försöker läsa en del också men fastnar oftast vid serier. Mina favoritserier är Supernatural, New Girl, The Big Bang Theory och The Walking Dead. Mycket mer än så innehåller inte mitt liv just nu. Julen är den enda högtid jag egentligen bryr mig om och jag brukar börja längta redan i augusti.
Såhär ser jag ut!
/Emma

3 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk sleeve du har! Nu blev jag avundsjuk ;-)

  SvaraRadera
 2. Kul med en presentation så man får ett hum om bloggaren/bloggerskan man kikar hos :)

  SvaraRadera
 3. Otroligt kul att få en presentation och en bild på dig!
  Trevligt att träffas Emma

  SvaraRadera