söndag 18 oktober 2015

En ovanligt kall vinter?

Jag läste nyss en artikel där ett väderinstitut förutspår att den här vintern kan bli ovanligt kall! Vad tycker ni om det? Egentligen romantiserar jag nog det där med hårda vintrar, eftersom jag fryser så lätt är det nog bättre om de riktigt kalla vintrarna stannar i böcker och filmer... Fast lite snö vill jag såklart ha. Men om det nu blir så kallt måste jag definitivt köpa en ny jacka!/Amanda

2 kommentarer:

  1. Jag vill jättegärna ha en vinter med massa snö och kyla, men lite svårt blir ju för oss nu när vi bor i hus och har bebis. Så föööör kallt vill jag inte ha det. Men samtidigt ska det ju kännas att det är vinter :)

    SvaraRadera
  2. Visst önskar jag mig en vit jul men för mig räcker det egentligen att det är vitt på backen så är jag nöjd. Jag kan erkänna att jag inte tycker att det är roligt när det snöar hela tiden och vi måste skotta, skotta och skotta. Vill gärna ha lite måttligt med kylan också, eftersom vi bor på landet och eldar med ved är det ett evigt släpande med vedkorgar när det blir svinkallat och dessutom riskerar vi alltid att vattnet ska frysa. Jag måste nog säga att en vinter med lagom kyla och lagom med snö är det bästa, typiskt svenskt lagom ;)

    SvaraRadera