onsdag 21 november 2012

Amandas Gekås-shopping.

Precis som Emma var jag lite besviken på julutbudet på Gekås, jag hade velat ha mycket, mycket mer julgranspynt! Men det fanns en hel del jultextil (som jag inte behöver), en del julfilmer och många fina tomtar som jag fick välja bort pga min strikta budget som jag ändå överskred. Jag köpte i alla fall julklappspapper, julklappssnöre, en adventsljusstake, massa julklappar, glögg, julmust, polkagrisar, Gubben Pettson - Tomtemaskinen, Home Alone 1&2 och två julstjärnor till mina fönster, och såklart en hel del icke-julrelaterat!

Idag har jag slagit in en julklapp och resten får vänta tills i helgen då jag ska jula mig ordentligt; storstäda, julpynta och sånt. Här kommer lite bilder på shopping och paket (ingen spektakulär inslagning för sånt är jag inte särskilt bra på):

Två stycken såna här jätteglittriga stjärnor med lampor inuti för 49 kr st.

49 kr / 99 kr.

Brickan och siffrorna 20 kr, ljusen 7 kr styck. Ska nog köpa lite glitter att lägga runt ljusen också!

En liten julklapp!

/Amanda

2 kommentarer:

  1. Superfina stjärnor! Önskar jag hade nära till Gekås men det ligger låååångt borta :)

    SvaraRadera
  2. Jag var där i fredags och jag kunde inte ens gå och kolla bland julsakerna som jag ville, där var verkligen fullt i varuhuset. Du fick ju iallafall tag på lite saker, själv fick jag inte tag på några julsaker alls förutom 2 Disney-burkar som jag hade tänkt ge bort i julklapp :)

    SvaraRadera