måndag 7 september 2015

Höstmys

September förde hösten med sig, med besked. Här har vi haft regn, rusk och även lite åska. Jag älskar hösten och faktiskt även ruskvädret, att utan dåligt samvete få sitta inne med tända ljus, te och Netflix. Men jag kände att något fattades i vardagsrummet, för att få till den rätta myskänslan. Så jag släpade med sambon på en shoppingtur för att bringa lite mysbelysning till vårt hem.
Koppar är trendigt just nu verkar det som, och jag gillar det. De två kopparljusstakarna hittade jag på Clas Ohlson för 69 kr st och lyktan är Borrby från Ikea för 59 kr. Lampskärmen är även den från Ikea, Nymö för 249 kr. Nu känns mitt hem höstigt! Dagens doft är Yankee Candle Vanilla Chai, som luktar ingefära, kanel och vanilj.


/Emma

3 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt med höst! Alla brukar tycka jag är så konstig som tycker det är mysigt när det blir kallare och börjar storma :)

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev! :)

  svar; Tusen tack! :D

  SvaraRadera
 3. svar: Du skulle också på bokmässan? Vad roligt! :) Jag åker dit med Storytel och kommer att jobba från torsdag till söndag. Kommer att vara helt slut när mässan är över :p.. hade varit trevligt om jag bara hade fått snurra runt på mässan hehe :)

  SvaraRadera