fredag 15 november 2013

Dessa jultvålar

Ja de från Gunry alltså. Jag har sett dem i så många bloggar och velat testa. Jag gillar Gunrys produkter i övrigt (ej testade på djur, stort plus!) och använder både hårinpackning och sminkservetter och hudkräm. Så jag köpte mig en av jultvålarna på Netto (bara 10 kr, ännu ett plus) och utan att orka stå och lukta på alla så valde jag Apelsin och Nejlika. Nu har jag testat den och visst, den luktar gott och lite apelsin men inte särskilt juligt tycker jag. Den kommer ändå få pryda mitt handfat i jul. Skulle väldigt gärna vilja testa de andra men det känns onödigt att gå och köpa en massa tvålar som inte kommer gå åt, det är ju bara en person i mitt hushåll. :)

Precis som Amanda så beställde jag de första julklapparna idag. Jag passade även på att köpa mig en julstjärna i svart och vitt från fyndiq.se. Blev inspirerad av en julbloggare som skrev ett inlägg om svartvitt julpynt, nu har jag typiskt nog glömt vem det var? Himla snyggt i alla fall, kör nog på det i år. Min inredning går i svart, vitt och rosa så hur mycket jag än tycker om traditionella julfärger så passar det inte här.
/Emma

1 kommentar:

  1. Om du inte tyckte apelsin & nejlika doftade juligt så rekommenderar jag Pepparkaka, den är UNDERBAR och doftar verkligen pepparkaka! Och en tia till kan du väl slänga ut ;)

    SvaraRadera