måndag 14 oktober 2013

Tips: www.hittajulklappar.nu

Goddag!

Jag vill tipsa er om en hemsida idag, www.hittajulklappar.nu. Ni etablerade julbloggar har säkert redan stenkoll på alla julsidor, men kanske finns någon ute i cyberrymden som behöver lite hjälp på traven med julklappsshoppingen!Som ni säkert förstår är det en webbsida, vars nisch är att tipsa om julklappar till hela familjen. Det är dock INTE en webbshop, utan sidan samlar information om julklappar från andra webbshopar vilket ger ett brett utbud av julklappar. Är man lite osäker på vad man ska köpa kan man enkelt klicka in sig på en kategori, exempelvis flick-/pojkvän, mamma/pappa, flicka, pojke etc. Det finns även kategorier för billiga julklappar, leksaker, retro och så vidare. Det finns roliga retroprylar, leksaker, teknikprylar, upplevelser, billiga klappar, dyra klappar och man kan nog hitta något för alla där! Det finns ett betygssättningssystem som gör att man kan se vad andra tyckt om varorna, kanske kan vara till hjälp om man är tveksam över något.

Jag har en känsla av att det finns ett par andra liknande hemsidor, men jag gillar denna då layouten är väldigt trevlig; enkel och lättnavigerad men känns samtidigt snygg och välgjord, dessutom är den fri från störande reklambanners! Ett annat plus är att det inte bara finns prylar på sidan, det finns bland annat en flik för julpyssel (http://www.hittajulklappar.nu/roliga-julpynt/), och en för de största julmarknaderna i Sverige (http://www.hittajulklappar.nu/julmarknader-i-sverige/).

Alltså: om du exempelvis vill köpa den här fina R2d2-muggen som jag personligen skulle vilja ha, klickar du helt enkelt på "köp här" så kommer du till coolstuff.se där muggen säljs för 179 kr. Superlätt!

Alla har vi vänner och släktingar som varje år våndas över julklappsshoppingen, en liten diskret hint om www.hittajulklappar.nu kanske kan underlätta den så kallade "julstressen" (som jag hört talas om men aldrig känt själv) för dem!

/Amanda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar