måndag 4 augusti 2014

För oss julsugna i augusti.

En titt på julbloggar.se säger mig att vi är många som längtar efter julen redan nu! Jag försöker att njuta av det som är kvar av sommaren, och visst gillar jag att bada och äta glass. Men värmeböljan har gjort mig trött! Nu vill jag ha jackor och halsdukar och stickade vantar och mysiga stövlar och te flera gånger om dagen. Jag vill lyssna på julmusik, gärna lite knastriga inspelningar från länge sedan och jag vill ha snö och mysa framför julfilmer. Men... jag vill ändå inte starta julandet "full on" riktigt än (framförallt skulle min pojkvän få dåndimpen). Är det någon som känner likadant? Jag har funderat ut ett par tips som passar oss.

1. Mys framför en film som innehåller snö och jul men inte är en riktig julfilm! Jag föreslår Maria Lang 5: Farliga drömmar och Maria Lang 6: Tragedi på en lantkyrkogård.

2. Se julkalendern om Ture Sventon från 1989! Det är en julkalender, den är bra, men den är inte speciellt julig egentligen. Själv älskar jag Ture och har till och med en Ture-tavla hemma!

3. Titta runt på webshopparnas höstkollektioner som börjat komma och fundera ut outfits inför hösten och vintern, och missa inte rean! Själv köpte jag jacka och halsduk på Asos rea för mindre än halva priset. Bargain!


The sun can't shine all the time.


4. Surfa runt på Tumblr!!! Under taggen "christmas" finns allt du någonsin kunnat drömma om.

/Amanda

1 kommentar:

  1. Jag har också kollat in höstkollektionerna och redan kammat hem en höstjacka, höstskor och höstväska! Det känns som att man är ett steg närmre kylan när man har det där i garderoben som bara väntar på att få bäras :) Mysiga filmtips ovan, förresten! Har aldrig sett dem förut, men älskar allt i den genren!

    SvaraRadera