onsdag 4 december 2013

A December to remember...?


Tentor, kurslitteratur, regn och andra tråkigheter gör att julbloggen hamnat i skymundan. Jättetråkigt, men vad ska man göra? Jag gör i alla fall mitt bästa här hemma genom att tända granen och ljusen och se julkalendern och öppna min chokladkalender varje dag.

På tal om julkalendern så tycker jag att den är väldigt bra hittills! Och farmodern/museiintendenten säger fantastiskt roliga saker! "Du är allt en bra obildad stackare!", "Eller som vi historiker säger: trams!" och liknande, haha!

Jag vill lägga upp bilder på min julgran, men är tveksam då min kamera är så dålig... Men strunt samma, här kommer två i alla fall. Jag har lila, rosa och turkosa kulor från Ö&B, lila glitter från Eko, silverstjärna från Rusta, och improviserade fjärilsljusslingor från Indiska (min vanliga ljusslinga gjorde ont i ögonen pga alla färger). Man ser även lite av mina adventsljus och min Mumin-chokladkalender!
/Amanda

1 kommentar:

  1. Förstår dig, jag har rätt mycket skolarbeten också och det blir svårt att hinna med som man vill. Dessutom är det ju ingen snö ute och vi brukar alltid ha snö nu vilket gör det svårt att få några julkänslor men förhoppningsvis kommer den snart

    SvaraRadera