tisdag 16 oktober 2012

Klasses Julkalender

Kollade efter lite julkalendrar på cdon.com och hittade en från 1992 som jag inte visste fanns; Klasses Julkalender. Den verkade himla mysig så jag beställde den. Såhär står det om den på cdon.com:
"Häng med Klasse när han försöker skapa julstämning i sin timmerstuga.
I en timmerstuga högt uppe i en gran på ett berg, någonstans i Sverige. Där bor Klasse, som med sin tubkikare har utsikt över hela landet. Med hjälp av Nisse, en tomte som bor på loftet ska Klasse försöka skapa lite julstämning. Mystiske uppfinnaren Professor Fnasse ska från sin fjällstuga bl a lära oss hur man gör norska slalomskidor och specialskidor anpassade för puckelpister! Klasse Kock basar för lekdelen och från hans vinterkök får vi recept på julmat och julgodis. Hemlige Arnes uppgift blir att lära oss några julbus, men han har även en annan och tyngre uppgift i programmet - Hemlige Arnes Vinterspel."
Visst låter den mysig? Beställde den för 129 kr. Beställde också en Sune-box med både Sunes sommar och Sunes jul, perfekt! Och i och med cdon.com's erbjudandetrappa blev det några julklappar också...
/Emma

3 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ klasse var min julkalender favorit
  när jag växte upp, men tyvärr är det nästan ingen som minns den..... Hoppas att du också
  kommer att gilla den för jag tycker att den är
  mysig.... :)

  SvaraRadera
 2. Åh, den där var min favorit när jag var liten! dock kollade jag inte på den 92' (hade varit svårt att minnas..) men mamma och pappa hade spelat in varje avsnitt på vhs, så vi såg den varje jul typ :D

  SvaraRadera
 3. DÄR är den! Jag visste att mitt minne inte sviker mig, hade bestämt för mig att det hade varit en sådan julkalender under tiden då man kan komma ihåg! Och det har det till och med varit! Nu vart jag glad och jag tror minsann att den ska inhandlas. Borde vara där jag blivit hakad på "Vår julskinka har rymt" som jag för övrigt kan utantill.. Vilken bedrift.

  SvaraRadera